Laatste nieuws

Pluim voor Circulus-BerkelBuitenruimte

Na een melding bij Circulus-BerkelBuitenruimte over de slechte begaanbaarheid van de Amelterweg in Gorssel werd de toestand van de (zand)weg binnen een week verbeterd. Gorsselnaar Job Dietrich stuurt foto’s en deelt een pluim uit.


Amelte1Toestand Amelterweg voor en na de opknapbeurtZandwegen
Amelte2Job Dietrich: “We wonen als inwoners van Gorssel in een prachtig omgeving, omring door natuur, bos en water. De uitgestrekte bossen en bijbehorende toegangswegen worden aan alle grillen van het weer blootgesteld, en ook aan de vele voertuigen die er overheen gaan: fietsers, wandelaars, auto’s, landbouwvoertuigen en vrachtwagens. Dit heeft vaak tot gevolg dat in de herfstperiode de conditie van het wegoppervlak van de meeste zandwegen zwaar beproefd wordt en dat de sporen, kuilen en gaten duidelijk zichtbaar worden. Je moet dan halsbrekende toeren uithalen om zo’n weg te gebruiken.”

Pluim
De gemeente Lochem biedt de inwoners de mogelijkheid om melding te doen van gebreken aan straat of wijk. Circulus-BerkelBuitenruimte (onderdeel van Circulus-Berkel) voert de werkzaamheden voor de gemeente uit.
Dietrich: “Na het invullen van het digitale meldformulier over de slechte staat van de Amelterweg werd de klacht al binnen een week verholpen. Met de juiste machine heeft Circulus-BerkelBuitenruimte de weg weer in goede conditie gebracht. Dat verdient een pluim!”

Ook een melding doen? Dat kan via dit formulier.


Gorssel, 13 januari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends