Laatste nieuws

Pluspunt Gorssel neemt afscheid van Janny Eshuis

In maart 2007 heeft ze Stichting Pluspunt Gorssel opgericht en 17 jaar heeft ze zich ingespannen voor dit geweldige initiatief. Nu is het tijd voor Janny Eshuis-Knol om het stokje over te dragen.

Pluspunt Gorssel verzorgt voor 50-plussers uit Gorssel en omgeving om de twee weken op woensdag een gezellige en culturele bijeenkomst in ‘t Trefpunt. Iedere keer wordt een interessante spreker uitgenodigd en na afloop is er een gezamenlijke warme maaltijd.

Pluspunt Janny Eshuis kleinJanny Eshuis, rechts op de foto, ontvangt bloemen bij haar afscheid van Loes Warmerdam. In het midden voorzitter Louise Pielage.Woensdag 19 april 2023, tijdens de laatste bijeenkomst van het seizoen, was het afscheid van Janny gepland. Na de lezing maakten het bestuur en de aanwezigen zich op voor een warm afscheid. In een brief die aan de vaste bezoekers en belang­stellenden was verstuurd werden haar tomeloze inzet, haar altijd aanwezige motivatie en haar perfectie reeds genoemd. Dat riep bij iedereen bewondering op. Temeer omdat Pluspunt Gorssel geen subsidie of andere financiële tegemoet­koming ontvangt.

Die bewondering zorgde voor talloze verrassingen en Janny werd in het zonnetje gezet door diverse sprekers. In de toespraken werd ze geprezen om haar inzet en haar ‘drive’ om alles onder controle te houden. Alles werd altijd tot in de puntjes geregeld!

Namens alle belangstellenden ontving ze diverse cadeaus waaronder het prachtige boek 'Between the sea and the sky' van Jimmy Nelson.

De functie van secretaris wordt nu vervuld door Loes Warmerdam.

 

Gorssel, 20 april 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends