Laatste nieuws

Potgrondactie van De Harmonie is prima verlopen

Ook zaterdag 13 maart 2021 is De Harmonie Gorssel-Eefde weer actief op pad geweest. Nadat de muzikanten de week ervoor oud papier hebben opgehaald, reden zij nu rond om de vooraf bestelde zakken compost, potgrond en koemestkorrels aan huis te bezorgen.

HarmoniePotgrondDit keer trokken ze, vanwege corona, niet per trekker met kar door de dorpen heen om huis-aan-huis te verkopen. Via de media had de muziek­vereniging inwoners van Gorssel en Eefde afgelopen weken gevraagd om hun bestelling per e-mail te doen. Dat is prima verlopen en de vereniging bedankt iedereen hiervoor. Alle bestellingen in Eefde en Gorssel zijn keurig door de leden afgeleverd en goed ontvangen. Ondanks corona en met inacht­neming van de richtlijnen hebben zij zo niet alleen goed verkocht maar ook aan de sociale binding gewerkt. Menig gezellig babbeltje (op afstand!) is tijdens het afleveren gemaakt. Zo kan de vereniging zowel financieel als maatschappelijk blijven bloeien en groeien. Hopelijk gebeurt dat met uw tuin en planten ook.

Er is nog beperkte voorraad over, dus als u nog een (extra) bestelling wilt doen, dan kan dat zolang de voorraad strekt. Dit kan door een mailtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verkoopprijs is € 6,- per zak van 40 liter (compost en potgrond). En een zak koemestkorrels voor € 17,50. De bestelling wordt afgeleverd nadat de betaling is ontvangen op IBAN:NL87 RABO 0322 3591 71. Mocht de voorraad op een gegeven moment op zijn, dan krijgt u uiteraard uw geld terug.
 

Gorssel, 14 maart 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends