Laatste nieuws

Praktijk van Gelderen wordt Praktijk Den Oldenhof

Per 1 januari 2022 zetten Maurice van Gelderen en Josien Jansen de huisartsen- en apotheekzorg aan de Hoofdstraat 45 B003 in Gorssel gezamen­lijk als maatschap voort. De praktijknaam verandert dan in: ‘Praktijk Den Oldenhof’. Adres en telefoonnummer van de praktijk blijven ongewijzigd.
De praktijk is per 01-01-2022 bereikbaar via www.praktijkdenoldenhof.nl, de assistente heeft dan als nieuw mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het nieuwe contact­adres van de administratie wordt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dorpsdokter
VanGelderenEnJansen kleinHuisartsen Maurice van Gelderen en Josien Jansen als maatschap verderMaurice van Gelderen voerde bijna 25 jaar lang een solo praktijk in Gorssel, eerst aan de Zutphense­weg en sinds 1998 in (toen nog het oude gebouw) Den Olden­hof. Sinds 2014 wordt Maurice in de praktijk bijgestaan door huisarts Josien Jansen. Per 1 januari 2022 zetten beiden dus de praktijk in een maat­schap voort. De voortzetting van de lokale huisartsen­zorg is hiermee gewaarborgd. Die lokale huisartsenzorg vindt Maurice van Gelderen heel belangrijk: “Wij staan op de bres voor het behoud van de dorpsdokter”. Daarom werkt de praktijk ook intensief samen met Huisartsen­praktijk Hulshof in Gorssel en met huisarts Schroth in Epse.

Praktijk gesloten op 30 december
Om de overgang geruisloos te laten verlopen wordt er achter de schermen heel hard gewerkt om alles op tijd in orde te hebben. Daarom is de praktijk op donderdag 30 december 2021 de gehele dag gesloten, spoedgevallen uitgezonderd. Op die dag kan ook geen medicatie opgehaald worden bij de apotheek.
Het team van ‘Praktijk Den Oldenhof’ wenst iedereen een goede jaarwisseling en een ‘Gezond 2022’.

Apotheek en Huisartspraktijk Van Gelderen, per 1 januari 2021: Praktijk Den Oldenhof
Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel, tel. 0575-494433
Website (tot 1 januari 2022); vanaf 1 januari 2022: https://praktijkdenoldenhof.praktijkinfo.nl/


Gorssel, 28 december 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends