Laatste nieuws

Praktijklessen reanimeren in Gorssel en Eefde

Leren reanimeren, weten hoe een AED werkt of je kennis op­frissen? In het najaar van 2022 zijn er weer praktijk­lessen in Gorssel en Eefde. De lessen worden georgani­seerd door de Stichting AED Eefde-Gorssel en verzorgd door Gijs ter Brake van MYN BHV uit Laren. 
De Stichting AED Eefde-Gorssel adviseert een half jaar na de beginners­cursus een herhalings­les te volgen. Daarna wordt een herhalings­les om het jaar aanbevolen. 

Combinatielessen 
AEDTrainingGorssel kleinDe praktijk­lessen zijn gecombineerde les­avonden voor beginners en gevorderden: het over­grote deel van de avond wordt besteed aan de praktijk.
Wie in Gorssel een les wil volgen kan kiezen uit vier data: donder­dag 6 oktober, dinsdag 18 oktober, dins­dag 8 november en dinsdag 22 november, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in de kerk in Gorssel. In Eefde zijn er lessen op de donder­dagen 29 september, 13 oktober, 3 november en 17 november, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in Het Hart in Eefde. 
De Stichting AED Eefde-Gorssel vraagt mensen die al een cursus gevolgd hebben zich op te geven bij Hartslag­Nu. Zij kunnen dan worden op­geroepen na een melding bij 112.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen € 20 voor inwoners van Gorssel en Eefde. Wie niet in postcode­gebied 7211 of 7213 woont betaalt € 30. Veel verzekeraars vergoeden de kosten.
Aanmelden kan door een formulier invullen op aedeefdegorssel.nl.


Gorssel, 1 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends