Laatste nieuws

Praktijkovername tandartsenpraktijk Blommers

Tandarts E.C.M. Blommers in Gorssel heeft besloten zijn werkzaam­heden per 1 juli 2023 te beëindigen. De praktijk wordt voort­gezet door Xander Rijpstra en Geert Landman, eigenaren van ‘De Water­snip’, kliniek voor mond­zorg’ in Deventer. De praktijk aan de Hoofd­straat in Gorssel gaat door onder de naam De Water­snip, kliniek voor mondzorg, locatie Gorssel. Op de dag van de praktijk­overname,1 juli 2023, is er gelegen­heid om kennis te maken met het nieuwe team.

De Watersnip
WatersnipTandartsen kleinTandartsen Xander Rijpstra (l.) en Geert LandmanDe Watersnip bestaat tien jaar in Deventer en biedt met een team van ervaren mede­werkers en moderne faciliteiten een uitgebreid scala aan behandelingen. Sinds 2013 zijn Xander Rijpstra (39) en Geert Landman (39), beiden af­gestudeerd in Groningen, eigenaren van deze mondzorg­kliniek. In de loop van de jaren hebben zij zich gespecialiseerd in zowel de esthetische/restaura­tieve tandheelkunde als de implantologie. 

Glimlach
Tandartsen Rijpstra en Landman: “Of u nu op zoek bent naar algemene tandheel­kundige controles/behandelingen, ortho­dontische behandelingen, implantaten of esthetische tandheel­kunde, met geavanceerde technologieën streeft ons team van professionals ernaar om elke patiënt te voorzien van een gezonde en stralende glimlach”.

Kennismaking
Om de opening van de vernieuwde praktijk te vieren nodigt het team van De Water­snip en tandartsen­praktijk Blommers alle inwoners van Gorssel uit voor een feestelijke gelegen­heid op 1 juli 2023. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur staan de deuren aan de Hoofd­straat 57 in Gorssel open om kennis te maken met het nieuwe team van De Water­snip. Er is dan ook gelegen­heid om vragen te stellen en meer te weten te komen over de tandheel­kundige zorg die geboden wordt. 

De Watersnip, kliniek voor mondzorg, locatie Gorssel
Hoofdstraat 57, 7213 CR Gorssel
Website De Watersnip


Gorssel, 20 juni 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends