Laatste nieuws

Proeverij van fair trade wijnen tijdens ‘Ode aan ’t Wild’


Eerlijk genieten - KL 1Eerlijk! Genieten is gevestigd in de Everdinahof, Hoofdstraat 43E in GorsselOp zondag 12 november 2017 is er een speciale koopzondag in Gorssel, die in het teken staat van het wildseizoen. Het motto is: ‘Ode aan ’t Wild’. Op verschillende plekken in het dorp presenteren horeca en winkeliers zich met verschillende wildgerechtjes. Er treden jachthoornblazers op en is er een wijn- en whiskyproeverij. De Gorsselse scouting verzorgt iets voor kinderen op het Nijverheids­plein.

Fair trade wijnen
OdeAanWild305x170Ook Eerlijk! Genieten’ (culturele kadowinkel aan de Hoofdstraat in Gorssel) doet mee aan ‘Ode aan ’t Wild’. Er is een proeverij van fair trade wijnen die passen bij het seizoen en de komende december­maand. De wijnen zijn dan ook voordelig te koop.

Fair trade week
De week van 8 tot en met 15 november is het bovendien World Fair Trade week. ‘Eerlijk! Genieten’ viert dit door iedere klant die voor meer dan € 10 aan foodproducten besteedt een stevige ‘Big Fair Bag’ cadeau te doen. De winkel staat bovendien weer vol met originele cadeaus voor de komende feestmaand.

Ode aan ’t Wild’ vindt plaats in het centrum van Gorssel, begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Alle reden dus om een leuke zondagmiddag in Gorssel door te brengen.


Gorssel, 7 november 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends