Laatste nieuws

Programma Oranjevereniging Gorssel bekend

Ook in 2023 valt bij de inwoners van Gorssel binnen­kort weer de jaarlijkse flyer van de Oranje­vereniging in de bus met het traditionele programma voor de viering van Konings­dag op 27 april en de herdenking op 4 mei. De Gorsselse scouting zorgt voor de verspreiding.

Vertrouwd programma
Koningsdag 2022 kleinSchminken tijdens Koningsdag 2022De Oranje­vereniging biedt ook in 2023 het vertrouwde programma met de senioren­middag in de Borkel op 26 april en op Konings­dag 27 april een spectaculair feest­programma op de Roskam­weide. 
Grabbelhuis kleinHet opgefriste grabbelhuisDe bestuurs­leden hebben de schiet­tent een nieuw kleurtje gegeven en ook het grabbel­huis staat er weer fris gewassen bij. Konings­dag begint met de aubade, die op de Roskam­weide wordt gevolgd door onder meer de kleedjes­markt, schminken, panna, spring­kussen, mega­baan ‘base jump’ en natuurlijk het vogel­schieten. Na het succes van 2022 is ook het ring­steken weer terug. Op 30 april is er weer een gezellige gezins­fietstocht en op 4 mei organiseert de Oranje­vereniging de jaarlijkse stille tocht. 

Steun de Oranjevereniging
Natuurlijk kosten al deze activiteiten geld. Met name het feest op de Roskam­weide kan alleen blijven bestaan dankzij sponsoren en donateurs. De Oranje­vereniging heeft een aantal jaren geleden al besloten niet meer huis aan huis te collecteren, maar roept in plaats daar­van inwoners van Gorssel op om donateur te worden. Het motto is daarbij: ‘geen geleur meer aan de deur, word donateur’.  Ga hiervoor naar het speciale formulier op de website van de Oranje­vereniging. 
De Oranje­vereniging ziet u graag op 27 april 2023 op de Roskamweide. 


Gorssel, 4 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends