Laatste nieuws

Raadsel Sinterklaas opgelost

SintopPaardFoto Femke BeijnvoortSinterklaas kan dit jaar een zeer swingende intocht in Gorssel tegemoet zien! Het mysterie van de alsmaar tv kijkende en neuriënde Sint, waar de plaatselijke media eerder over berichtten, is opgelost en het Sinterklaascomité kan opgelucht ademhalen. Sinterklaas kijkt namelijk heel graag naar het tv-programma dat zo goed bij zijn leeftijd past: The Voice Senior! Hij heeft besloten mee te doen aan de voorrondes, maar twijfelt nog altijd over welk lied hij wil zingen. De pieten geven veel tips en in Gorssel heeft men bedacht om Sint tijdens de intocht op 5 december een handje te helpen met allerlei muzikale ideeën.

Help Sint aan een geschikt lied voor The Voice Senior
De kinderen van Gorssel kunnen Sint op zijn tijdelijke Nederlandse nummer 06-49528688 een Whatsapp bericht sturen met een tip voor een lied waarmee hij in The Voice Senior kan schitteren. Doen!

Intocht
Het Sinterklaas­comité nodigt iedereen uit om op woensdag 5 december Sinterklaas met de kinderen van de Vullerschool op te gaan halen bij de veerstoep. Hoe meer mensen hoe meer vreugd, maar ouders en anderen wel graag achteraan aansluiten. De begeleiders willen goed overzicht over de kinderen houden.
De stoet vertrekt om 8.30 uur vanaf school en gaat dan via de Hoofdstraat, Esdoornlaan, Molenweg, oversteek bij ’t Elf Uur en de Veerweg naar de veerstoep. Sinterklaas en zijn pieten worden daar rond 9 uur verwacht. Vervolgens gaat het met Sint voorop via dezelfde route terug naar de Hoofdstraat. Rond 10.00 uur komen zij aan bij het plein van Museum MORE. Daar zullen de kinderen Sinterklaas toezingen en worden ze verrast door pieten­gekkigheid. Tegen half elf gaan de kinderen weer terug naar school, waar hun Sinterklaas­feest wordt voortgezet.

   

Gorssel, 27 november 2018

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends