Laatste nieuws

Rabobank en Wielerclub verlengen sponsorcontract

Wieler Toer Club (WTC) Gorssel en Rabobank Graafschap-Noord hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. Door de ondersteuning van de Rabobank is het voor WTC Gorssel mogelijk door te gaan met het organiseren van de MTB-jeugdclinic en kan op veler verzoek een MTB-clinic voor dames aan het programma van het grote fietsevenement De Omloop van Gorssel worden toegevoegd. 

De Omloop van Gorssel
WTCclinicKL 3Deelnemers aan de jeugdclinic voor MTB tijdens de Omloop van Gorssel in 2013 De Omloop van Gorssel wordt op 17 augustus 2014 voor de 30e keer door WTC Gorssel georganiseerd. Het is een wielerevenement waaraan iedere sportieve fietser kan deelnemen. Start, finish en inschrijving vinden plaats bij de Stayokay Gorssel in Kring van Dorth. Het programma bestaat uit een 60 en 100 km wegtocht en een 25 en 45 km MTB-route. Voor de jeugd van 10 tot 15 jaar is er een MTB-clinic onder leiding van het bekende Jan Weevers MTB team.

Damesclinic
De afgelopen jaren werd de organisatie steeds vaker gevraagd om ook een MTB clinic voor dames te organiseren.
“Als WTC Gorssel zijn we er van overtuigd dat zo’n MTB clinic veel dames over de streep kan trekken om te gaan fietsen”, aldus Rijjan Bos, voorzitter van WTC Gorssel, “en wie weet kunnen we ze dan ook als lid van onze vereniging verwelkomen.”

Rabobank
WTCrabobank1024px 1Felicitaties voor de nieuwe sponsorovereenkomst. Mirjam Golbach (Rabobank) en Mathieu de Waal en Rijjan Bos, secretaris en voorzitter van de WTCDe sponsorovereenkomst werd op het kantoor van de Rabobank in Zutphen ondertekend door David van Lynden namens Rabobank Graafschap-Noord en Rijjan Bos namens WTC. Ook waren mevrouw Mirjam Golbach van de Rabobank en Mathieu de Waal van WTC aanwezig.
Door deze ondersteuning is deelname aan zowel de Rabobank MTB-jeugdclinic en de Rabobank MTB-damesclinic gratis, en kan zo nodig voor een leenfiets en leenhelm worden gezorgd. Beide clinics staan onder leiding van het bekende MTB team van Jan Weevers.

Meer informatie over WTC Gorssel en de Omloop is te vinden op de website
www.wtcgorssel.nl en
www.facebook.com/WTCGorssel .


Gorssel, 25 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends