Laatste nieuws

Ramble Tamble overtuigt

Hoe mooi! De tweede avond in het Gorsselse Openlucht­theater klonk als een klok. De band Ramble Tamble wist de herken­bare sound van Creedence Clearwater Revival met veel overtuiging en power over te brengen op het enthousiaste publiek.

RambleTamble1

Heel even dreigde de regen spelbreker te worden, gelukkig werd het al snel droog en de talrijke toeschouwers konden genieten van een sterk en overtuigend optreden van de vijfmans­formatie Ramble Tamble. John Fogerty herleefde als CCR-zanger dankzij het over­tuigende stem­geluid van zanger Lawrence Mul. Hij werd bijgestaan door Stef Woestenenk op gitaar en zang, Sander Rots op gitaar en Mike Visser op drums en zang. Basgitarist Raymond Grevink was zaterdag­avond afwezig, zijn invaller Teun Brugman speelde zonder moeite zijn partijen.

Het eerste nummer ‘Green River’ was overtuigend en zette meteen de sfeer voor wat komen ging. De grote hits werden heerlijk neergezet, ze kwamen allemaal langs, van Suzie Q naar I put a spell on you, Who’ll stop the rain, Proud Mary, kortom het was geweldig. Even werd nog een zijpaadje ingelopen met een heel overtuigend ‘Before you accuse me’, een liedje van Eric Clapton dat op vele manieren is uitgevoerd. Het werd een prachtige muzikaal hoogte­punt in het sfeervolle openlucht­theater.
Afgesloten werd met ‘Hey tonight’. Wat een fijne avond met alweer die Gorsselse gast­vrijheid!

RambleTamble2Het tweede podium annex dansvloer stond door de hoge grondwaterstand blank, maar de sfeer was er gelukkig niet minder om
 

Gorssel, 10 juni 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends