Laatste nieuws

Randzaken uitbesteden en groeien met je bedrijf

Brigitte Postma uit Gorssel is gestart met Yellow Support, een bedrijf waarmee zij andere ondernemers werk uit handen neemt. Dat kunnen kantoor­werkzaamheden zijn zoals administratie en receptie, of ondersteuning bij verkoop zoals het opstellen van plannen en doelstellingen, het onderhouden van contacten en ook daad­werkelijk verkoop, of het organiseren van events.

Yellow Support Brigitte Postma 325pxBrigitte Postma neemt ondernemers werk uit handen, waardoor die zich meer met hun kerntaken bezig kunnen houdenBrigitte is vier jaar actief geweest met maaltijd­bezorging Eten met gemak Steden­driehoek. Dat stokje heeft zij onlangs over­gedragen en nu gaat zij weer terug naar waar ze goed in is en waar ze veel energie uit haalt: Het ontzorgen en onder­steunen van onder­nemers en bedrijven.

Brigitte: “Het ontzorgen van onder­nemers vind ik geweldig. Geef mij de verantwoor­delijk­heid over een bepaalde opdracht en ik zorg dat het goed­komt. Als gedreven, positieve en een eerlijke ondernemer haal ik energie uit het helpen van andere ondernemers. Zo is Yellow Support dit jaar geboren en keer ik weer terug in de office- en management­ondersteuning.”

Yellow Support biedt hands-on onder­steuning voor ondernemers. Dat stelt die ondernemers in staat om zich maximaal bezig te houden met zaken waar zij goed in zijn en kunnen zij zich concentreren op de bedrijfs­voering en kern­activiteiten.
  

  • Contactgegevens: Brigitte Postma, tel 06–12822723, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • www.yellowsupport.nl

 

Gorssel, 5 september 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends