Laatste nieuws

‘Rehoboth’ in Joppe te huur of te koop

Het gebouw Rehoboth in Joppe, eigendom van de Diaconie van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse is beschikbaar voor huur of koop. De bestemming is ‘Maatschappelijke voorzieningen’.

Rehoboth
RehobothHenk HietbrinkRehoboth, Joppe Foto: Henk HietbrinkHet gebouw Rehoboth (Rehoboth is Hebreeuws voor ‘ruimte’) aan de Dommerholtsweg in Joppe werd gebouwd in 1939 en deed aanvankelijk dienst als zondagsschool voor kinderen uit Joppe. Later maakten ook verenigingen voor hun bijeenkomsten gebruik van Rehoboth.

Diaconie
De diaconie van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse is eigenaar van het gebouw en stelt het beschikbaar voor huur of koop. Het gebouw heeft als bestemming ‘Maatschappelijke voorzieningen’. Dat wil zeggen dat het geschikt is voor het uitoefenen van activiteiten op het gebied van sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, zoals bijvoorbeeld kinder­opvang, zorg en welzijn, onderwijs of verenigingsleven. Bewoning of bedrijvigheid is niet mogelijk.

Informatie
Rehoboth kaart
Rehoboth ligt aan de Dommerholts­weg nr. 17 in het mooie buitengebied van Joppe. De perceels­oppervlakte bedraagt 485 m2.
Voor informatie: Diaconie Protestantse Gemeente Gorssel-Epse, Peter van der Steege, tel. 0575-492878.

  

  • Lees hier meer over de geschiedenis van Rehoboth

 

Redactie Gorssel.nl
29 november 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends