Laatste nieuws

Reisbureau Hester Bolink schuift een deurtje op

Reisbureau Hester Bolink zal per 1 april 2014 gevestigd zijn in de winkel van Pardijs aan de Hoofdstraat 35 in Gorssel. Aan de ‘inwoning’ bij René Vos Outdoor en Sports komt een einde. Openingstijden en verdere contactgegevens blijven onveranderd.

Ruim 11 jaar had Hester Bolink haar reisbureau in het pand van René Vos aan de Hoofdstraat 39 in Gorssel. Met heel veel plezier heeft ze hier altijd gewerkt. Hester: “Onze samenwerking was altijd goed en de combinatie was heel erg leuk”. Helaas voor Hester gaat René Vos reorganiseren en daardoor moest Hester op korte termijn iets anders zien te vinden.

Persoonlijk contact belangrijk
HesterKL 2Hester: “Ondanks het veranderde boekingspatroon van de klant, veel via internet en email, vind ik toch dat ik de klanten nog de mogelijkheid moet bieden om gezellig op het reisbureau te komen en samen een reis uit te zoeken en te boeken. “Gezien de plek waar ik nu zit, was het voor mij de meest voor de hand liggende oplossing een hoekje op te schuiven”, zegt ze lachend.

Nieuwe plek
Hester zocht contact met Maarten van Installatiebureau Pardijs. Ook hij vond dat er een reisbureau moest blijven voor de inwoners van Gorssel en omstreken en was meteen enthousiast dat Hester zich in zijn winkel wilde vestigen.
Per 1 april zal het reisbureau dus gevestigd zijn in de winkel van Pardijs, Hoofdstraat 35 in Gorssel.
Hopelijk gaat Hester het redden om 1 april a.s. alles klaar te hebben. Bent u nieuwsgierig geworden naar Hesters nieuwe plek? Kom dan gerust een kijkje nemen. Een kopje koffie of thee staat altijd klaar. De openingstijden zijn hetzelfde gebleven: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 15.00 uur en daarnaast op afspraak.

Holland International Reisbureau at Home Hester Bolink
Hoofdstraat 35, 7213 CP Gorssel, tel 0575-493116,
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website


"Het leuke aan mijn vak is dat ik altijd blije klanten heb" - Artikel in rubriek Uitgelicht 


Gorssel, 21 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends