Laatste nieuws

Residentie de Roskam na verbouwing weer in gebruik

De hotelkamers van Loetje zijn verbouwd en ook de evenementenzalen ‘Residentie de Roskam’ zijn bijna klaar. Dinsdag 16 augustus is de vuurdoop: De Gorsselse Kunstkring luidt dan het nieuwe culturele seizoen in met een feestelijke avond vol poëzie en muziek. Bekende, gelauwerde dichters uit de regio dragen voor uit hun werk. De voordrachten worden omlijst door muzikale intermezzo’s van klassiek gitarist Roel Goedhart. Het poëziefestival is voor iedereen vrij toegankelijk en begint om 20.30 uur.

LoetjeAug16-GR 1Loetje is inmiddels een begrip in Gorssel. Het trendy restaurant opende 2 april jl. haar deuren na een ingrijpende verbouwing. Het is zeven dagen per week geopend en trekt mensen uit de wijde omgeving. Een woordvoerder laat weten dat de bezoekersaantallen tot tevredenheid stemmen.  

Onlangs is voor het restaurant een jeu-de-boulesbaan gemaakt, waarvoor ballen geleend kunnen worden in het restaurant.

IJsseljazz
Loetje is sponsor van veel lokale activiteiten en clubs. Ook IJsseljazz ontvangt steun van Loetje en tijdens het grote evenement dat op zondag 11 september in Gorssel wordt gehouden wordt het extra gezellig op het grote terras van Loetje.

Residentie de Roskam
LoetjeResidentieJTE 11Residentie de RoskamOmdat veel Gorsselnaren het jammer vonden dat de eeuwenoude naam ‘De Roskam’ van de gevel verdween en plaats moest maken voor ‘Loetje’ zijn de achtergelegen evenementenzalen omgedoopt tot Residentie de Roskam. Die naam werd altijd al door de carnavalsvereniging gebruikt als aanduiding van haar feestruimtes, maar geldt nu dus het gehele jaar.

Hieronder foto’s van de verbouwde Residentie de Roskam (door Janny Schiphorst) en van de vernieuwde hotelkamers (ontvangen van Loetje).

 

LoetjeResidentieJTE 7

LoetjeResidentieJTE 8

LoetjeResidentieJTE 5 

LoetjeResidentieJTE 1

LoetjeResidentieJTE 3

LoetjeResidentieJTE 6 

LoetjeResidentieJTE 10

 

LoetjeResidentieJTE 12

LoetjeResidentieJTE 2

LoetjeAug16-GR 4 

LoetjeAug16-GR 5

LoetjeAug16-GR 2

LoetjeAug16-GR 3


Redactie Gorssel.nl
15 augustus 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends