Laatste nieuws

Restaurant 't Elf Uur weer open!

Er komt weer leven in ’t Elf Uur in Gorssel. Woensdag 15 december 2021 openen de nieuwe eigenaren, Saskia Beulink en Hans Smalt, de deuren van het restaurant. Nog wel - vanwege de corona­maatregelen - met aangepaste openings­tijden: woensdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Lunch en borrel
tElfUur 0755 kleinSaskia BeulinkDoor de beperkte openings­tijden richten de nieuwe eigenaren, tot eind 2020 eigenaren van restaurant De Zeven­sprong in Joppe, zich voorlopig vooral op lunch en borrel.
Saskia Beulink: “Op de menu­kaart staan onder andere mooie salades, heerlijke broodjes, de lekkerste kroketten en natuurlijk klassieke pannen­koeken”. Saskia hoopt dat het restaurant ook weer een ontmoetings­plek wordt waar mensen even binnen­wippen voor een borrel.

Taakverdeling
tElfUur 0760 kleinHoewel beide eigenaren alle werk­zaamheden kunnen doen, is Hans Smalt verant­woordelijk voor de keuken en Saskia voor de bediening en de ontvangst van de gasten. Er zijn inmiddels voor het weekend genoeg mede­werkers gevonden, maar voor door de week kunnen er nog een of twee personen voor de bediening bij.

Snert
Saskia Beulink staat bekend om de lekkere snert die ze maakt. Dat gaat ze in januari ook weer doen. Daarvoor staat ze weer in de keuken, want “die specialiteit geef ik niet uit handen”.

Coronatijden
tElfUur kleinEen nieuw restaurant openen in corona­tijden brengt nogal wat onzekerheden en beperkingen met zich mee. Dat ervaren Hans en Saskia natuurlijk ook. Nog niet de menu's kunnen bieden die horen bij hun restaurant, moeilijk kunnen inschatten hoe de aanloop zal zijn en niet weten wanneer ze volledig open kunnen. Daarom wachten ze ook nog even met de mogelijk­heden van afhalen en bezorgen.
Maar het ontbreekt Hans en Saskia niet aan enthousiasme voor deze nieuwe uitdaging. Ze kijken uit naar de opening op 15 december, maar ook naar de tijd dat het restaurant 's avonds weer open kan en zelfs naar de tijd dat er heerlijk ijs kan worden verkocht.

Gewoon open
Op woensdag 15 december om 11.00 uur gaat de deur open. Niet met een officiële opening, daarvoor zijn de corona­maatregelen te beperkend. Gasten zijn vanaf dat moment welkom, natuurlijk wel met geldige QR-code.  Ze zullen door nieuwe eigenaren Saskia en Hans met plezier worden ontvangen.

tElfUur 781 325pxKlik op een afbeelding om via de pop-up meer foto's te zien.Restaurant 't Elf Uur
Deventerweg 27
7213 ED Gorssel
Tel. 0575-492122
Website
Geopend: woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

 
Redactie Gorssel.nl
13 december 2021 

aa

bb

cc

dd 

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends