Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

Appartement
Rietdekkerweg 33, GorsselHet appartement (drie kamers) is een woning op de begane grond, beschikt over een tuin en ligt aan de Rietdekkerweg 33 in Gorssel. 
De totale huurprijs bedraagt € 576,24 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met donderdag 26 juni 2014, 10.00 uur.Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie
Voor informatie, zie
IJsseldal Wonen en 
Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
23 juni 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends