Laatste nieuws

Rommelmarkt Scouting de Kompasnaald

De vakantie is bijna voorbij en dan is het weer tijd voor de rommelmarkt van Scoutinggroep de Kompasnaald. Zaterdag 27 augustus worden in de kom van Epse en Gorssel tussen 9.00 en 12.30 uur huis aan huis spullen opgehaald en de rommelmarkt is zaterdag 3 september in ’t Trefpunt. 

De opbrengst van de rommelmarkt is een belangrijke inkomstenbron voor de scoutinggroep en wordt besteed aan onderhoud van het clubhuis. Dankzij deze verdiensten kan de contributie voor de leden zo laag mogelijk blijven.

Wat is geschikt voor de rommelmarkt?
RommelmarktKompasnaaldHebt u op zolder of in de kast nog overtollige spullen staan? De scouts halen deze graag bij u op. Het moeten wel goede spullen zijn, dus niet kapot. Boeken, pannen, elektra, aardewerk, glaswerk, speelgoed, schilderijen, snuisterijen, mandjes, kaarsen en veel andere dingen zijn welkom. Graag de dozen van puzzels en spelletjes dichtplakken, zodat alle stukken bij elkaar blijven.
Grote spullen zoals: matrassen, bedden, koelkasten, computers en bijbehoren, televisies, fornuizen, bankstellen, wastafels, wc-potten, kachels, surfplanken, kasten etc. nemen de scouts niet mee.

Spullen brengen
ScoutingKompasRommelmarkt 2Woont u in Eefde, Harfsen, of een andere plaats waar niet wordt opgehaald? Of heeft u het ophalen gemist? Geen nood. Op zaterdag 27 augustus (tot 12.30 uur) of maandagavond 29 augustus (vanaf 19.30 uur) kunt u zelf spullen brengen bij het clubhuis aan de Kwekerijweg 3 te Gorssel (t.o. Camping Jong Amelte). Daarna is er geen mogelijkheid meer om de spullen te brengen. 

Rommelmarkt
De rommelmarkt is op zaterdag 3 september van 11.00 tot 14.00 uur in de sportzaal van ’t Trefpunt aan de Molenweg te Gorssel. De entree is gratis.

Namens de scouts, bedankt voor de spullen en tot ziens op onze rommelmarkt!

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 17 augustus 2016

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends