Laatste nieuws

Rommelmarkt Scouting weer groot succes

    Rommelmarkt14-9-13Kl2

    Rommelmarkt14-9-13Kl 

Veel ouders hielpen de leden bij het ophalen van de spullen in Gorssel en Epse en bij het uitpakken, prijzen en het weer inpakken van alle spullen. Op vrijdagavond stond de vrachtauto van de firma Van Opijnen bij het clubhuis klaar om volgepakt te worden. Diezelfde avond werd deze uitgepakt, zodat de leden en ouders zaterdagmorgen meteen aan de slag konden om alles op de tafels te zetten.

Toen de deur van de sporthal open ging, stroomde het publiek binnen, op zoek naar een buitenkansje. Boeken, speelgoed, curiosa, sieraden, pannen, elektra, kleding, kaarsen, meubels, er was voor iedereen wat te koop. De belangstelling was dit jaar erg groot, het was gezellig druk. Ook de verloting was een groot succes. De scouts bedanken alle Gorsselse ondernemers die voor de verloting prijsjes beschikbaar hebben gesteld en Van Opijnen voor het beschikbaar stellen van de vrachtauto en de chauffeur. En natuurlijk bedanken ze iedereen die  spullen heeft bewaard om te verkopen.

Zaterdag 28 september is er een open dag van de scoutinggroepen Kompasnaald en IJsselgroep aan de Kwekerijweg 3 en 5 te Gorssel. Een ieder is hier van harte welkom.

Voor informatie Kompasnaald Gorssel (meisjes vanaf 6 jaar) Reinie van den Vlekkert-Berndsen, tel. 0575-493582.

Gorssel, 15 september 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends