Laatste nieuws

Rotary Rally haalt € 15.000 op voor Spieren voor Spieren

De Spieren voor Spieren Rally 2024 was zaterdag in Gorssel een geweldig succes. Met schitterend weer, 53 equipes en een prachtig resultaat: een cheque van €15.000 die oud-topvolleybalster Manon Flier namens de stichting Spieren voor Spieren in ontvangst nam.

De negende editie van de rally, ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel, leverde mede dankzij bijdragen van veel sponsoren uit de regio een mooi bedrag op.

Bij de finish bij het Bosrestaurant in Joppe vertelden oud-topvolleybalster Manon Flier (ambassadeur Spieren voor Spieren) en Barend Cornet (medewerker van de stichting) de deelnemers en andere toehoorders dat de opbrengst van de rally in Gorssel wordt besteed aan behandeling van en onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Rally2024€ 15.000 voor Spieren voor Spieren. Voorzitter Dietmar Serbée (rechts) van Rotary Gorssel overhandigde de cheque aan Manon Flier en Barend Cornet.

Nieuwe deelnemers
Opvallend was dat er in Gorssel behalve ervaren rallyrijders veel nieuwe deelnemers aan de start verschenen. De rally heeft na negen geslaagde edities een reputatie opgebouwd als een sportief, uitdagend, maar vooral ook toegankelijk en gezellig evenement.

De strijd was zowel in de Sport- als de Tourklasse heel spannend. De winst in de sportklasse was voor Jelte van der Meulen en Gijs Alink. De tourklasse werd gewonnen door Klaasje Koopman en Leo Smits.
  

Gorssel, 9 juni 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends