Laatste nieuws

Rotaryclub aan de slag in het Openluchttheater

Op zaterdag 10 mei  hebben ongeveer 10 leden van de Rotaryclub Gorssel-Zutphen zich in het zweet gewerkt in het Openluchttheater Gorssel. En dat was hard nodig. Na een zeer zachte winter en een uiterst groeizaam voorjaar had al het groen en dan vooral het onkruid er flink zin in.

RotaryOLT KL2Leden van de Rotary aan 't werk in het Openluchttheater Gorssel. Klik op de foto voor vergroting en meer foto's.Ondanks het slechte weer is er door de leden van de serviceclub hard gewerkt. Tussen de buien door zijn brandnetels en wilde bramen, zaailingen van esdoorns, eiken en hazelaars en uitlopers van acaciabomen verwijderd. Er is onkruid gewied, blad geruimd, geschoffeld en de paden zijn weer netjes aangeharkt. Al dat groenafval is opgeruimd en op de biobult verzameld. Ook is de bodem van de vijver schoongemaakt van stenen en in het water gegooid afval. 

Trouwerij en kindervoorstelling
Na een ochtend werken met deze flinke club van de Rotary is het theaterparkje klaar voor een trouwerij die komende week in het theater wordt gehouden. En voor zondag 18 mei, want dan is er een middag speciaal voor kinderen. Theatergroep TOP Lochem speelt de komische voorstelling ‘Saaie meneer Grijs wordt stoer en eigenwijs’, er is een tekenwedstrijd ‘Help de regisseur’ en kinderen kunnen worden geschminkt. Gratis toegang. Meer informatie hierover in de agenda.  

Op herhaling
RotaryOLT KL8-001Op 14 juni komt de rotaryclub nog een keer op bezoek voor groenonderhoud in het theaterpark.
Het bestuur van de Stichting Openluchttheater Gorssel bedankt de Rotarians voor hun hulp.


Gorssel, 11 mei 2014

aa

bb

dd

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends