Laatste nieuws

Rouxlala zorgt voor mooie avond in het OLT

Het was een mooie een voorjaarsavond in het Gorssels openluchttheater afgelopen zaterdagavond 25 mei. Op het podium stonden drie vrouwen van Rouxlala die praatten, humor uitstraalden, muziek maakten en prachtig driestemmig zongen.

Rouxlala OLT 25 5 019 2aRouxlala bestaat uit Mieke Rous, Daan Kien en Tynke Luske.
Het publiek werd mee­genomen naar een imperfecte wereld die prachtig belicht en bezongen werd. Relatie­problemen, op­groeiende kinderen en een wereld die maar niet wil verbeteren, alles kwam langs. Negatief? Nee, absoluut niet. Wel sprankelend en vol humor, want hoe doe je dat, gelukkig scheiden?

Rouxlala OLT 25 5 19 1Heerlijke teksten van Mieke Rous kwamen voorbij, zoals Naar de maan, Later als ze groot is, De wolf, Tijd en veel meer. Mieke tovert met woorden, accordeon en akkoorden. Tynke Luske speelt gitaar en met de driestemmige zang valt alles precies in elkaar. De dames tillen de liedjes naar grote hoogte.

Dankzij de publieke inbreng van Herman en Ingrid ontstond er een heerlijk samen­spel tussen Rouxlala en het publiek. Er werd afgesloten met het lied Meisjes van Raymond van het Groenewoud en, alweer, prachtig in geheel eigen stijl neergezet.

Zaterdag 29 juni a.s. is de volgende voor­stelling in het Openlucht­theater Gorssel. Dan komt de band ’The Fab Four’, een Beatles tribute band.
  

Gorssel, 26 mei 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends