Laatste nieuws

Ruime belangstelling voor Kerstmarkt bij Trefpunt

Op zondag 7 december werd aan de Gorsselse Molenweg de – inmiddels traditionele – Kerstmarkt gehouden. Binnen en buiten ’t Trefpunt stonden zo’n 50 kramen opgesteld, waarin een grote verscheidenheid aan zelfgemaakte kerst- en aanverwante artikelen te koop werd aangeboden.

Kerstmarkt7-12-14 1Voorafgaand aan de Kerstmarkt gingen bij ’t Trefpunt enkele honderden wandelaars van start voor de ‘Gorsselse wandeltocht’. Deze jaarlijks terugkerende tocht, waarvan de lengte varieert van 5 tot 30 kilometer, werd door Wandel Vereniging Gorssel georganiseerd.

Vanaf een uur of elf liepen de kijk- en kooplustige bezoekers langs de kramen. Uiteraard werden er weer oliebollen gebakken die gretig aftrek vonden, niet alleen om meteen warm op te eten maar ook met zakken vol voor thuis. Ook glühwein, warme chocolademelk en in eigen huis gemaakte erwtensoep konden de inwendige mens versterken. Gelukkig beschikt ’t Trefpunt over een ruime overkapping, zodat ondanks het later wat druilerige weer, de kinderen broodjes konden bakken boven open vuurtjes.
Kerstmarkt7-12-14 2Ook de midwinterhoorns van de Joppebloazers en een Kerstman en Kerstvrouw droegen bij aan de gezellige sfeer. Kinderopvang Graaf Jantje hield open huis, zodat de bezoekers de gloednieuwe uitbreiding konden bekijken.

Een pluim voor het personeel van ’t Trefpunt en de vele vrijwilligers is zeker op z’n plaats. Het is altijd weer een hele toer om de Kerstmarkt te organiseren, maar ook dit jaar verliep alles weer uitstekend. Complimenten! 

Gorssel, 7 december 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends