Laatste nieuws

Saxpoint in Gorssel gaat verhuizen

Het pand van Saxpoint op de hoek Deventer­weg/Molenweg, in de buurt van kruispunt ’t Elf Uur in Gorssel, staat te koop. Eigenaar Frank van Swaay gaat zich vanaf januari 2024 geheel richten op het repareren en reviseren van houtblaas­instrumenten. De huidige ruimte is daarvoor te groot.

Opvallend
SaxpointFunda kleinSaxpoint gaat verhuizen (foto Funda.nl)Het is een opvallend pand: winkel en werk­plaats Saxpoint aan de Molen­weg bij het kruispunt ’t Elf Uur in Gorssel. Muzikanten uit het hele land weten de saxofoon­speciaalzaak te vinden. 
Sax2023 kleinEigenaar Frank van Swaay gaat zich richten op repareren en reviseren van houtblaasinstrumenten (foto website Saxpoint)Eigenaar Frank van Swaay, al 30 jaar actief in de reparatie en verkoop van onder meer (onder­delen van) saxofoons en andere houtblaas­instrumenten, heeft besloten vanaf januari 2024 een nieuwe koers te gaan varen. Hij gaat zich vol­ledig richten op zijn specialiteit: het repareren en reviseren van saxofoons en andere houtblaas­instrumenten.

Nieuwe vestiging in de regio
Het inslaan van een andere weg betekent dat het pand in Gorssel met winkel­ruimte en woonhuis te groot is voor het nieuwe concept. Het pand staat te koop en er wordt elders in de gemeente Lochem een nieuwe ruimte gezocht. Sax­point krijgt dus een nieuwe vestiging in de regio, maar blijft bereik­baar via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en tel. 06-55153393.


Gorssel, 31 juli 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends