Laatste nieuws

Saxpoint van Gorssel naar Epse

Frank van Swaay van (voorheen) saxofoon­winkel Saxpoint in Gorssel heeft zijn pand op de hoek Deventerweg/­Molenweg in Gorssel verkocht en zet zijn bedrijf voort aan de Lochemse­weg 2b in Epse. Van Swaay richt zich in Epse met ingang van januari 2024 geheel op zijn specialiteit: het repareren en reviseren van saxofoons en andere houtblaas­instrumenten. Met de verkoop van instrumenten is hij gestopt.

Vakkundig
SaxEpse 1 kleinBoven en onder: Frank van Swaay in zijn reparatieatelier in EpseGorssel.nl bracht een bezoek aan het sfeervolle reparatie­atelier in Epse. Muziekinstrumenten en onderdelen liggen er keurig gerang­schikt. Frank van Swaay repareert en verleent service aan houtblaas­instrumenten als de fagot, hobo, dwars­fluit, klarinet en saxofoon. De houtblaas­instrumenten zijn bij Frank in vakkundige handen. Klanten kunnen met ingang van 16 januari 2024 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur bij Frank terecht. 
SaxEpse 2 kleinMet de verkoop van instrumenten is Frank gestopt, maar hij is nog wel bereid te bemiddelen voor mensen die hun instrument willen verkopen. 

De Boer en De Jonge
Het pand dat Frank en Ingrid van Swaay aan de Deventerweg 12 in Gorssel achter­laten is verkocht aan Fysiotherapie­praktijk De Boer en De Jonge, nu nog gevestigd aan de Nijverheid­straat in Gorssel. Nadere mededelingen hierover volgen binnenkort.

Saxpoint Epse
Frank van Swaay
Lochemseweg 2b, 7214 RH Epse
Tel. 06-55153393
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website


Redactie Gorssel.nl
11 januari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends