Laatste nieuws

Schakelstation: meepraten met de fractie van D66

schakelstation1D66 houdt haar fractievergadering woensdag 13 januari in Gorssel. Het is de vergadering ter voorbereiding op de raadsvergadering van maandag 18 januari, waarin het veel besproken schakelstation van Liander aan de Groeneweg aan de orde komt

Dat geeft inwoners van Gorssel die zich verdiept hebben in dit onderwerp eenvoudig de gelegenheid om met de fractieleden van D66 nog eens van gedachten te wisselen over dit hete hangijzer.

Fractieleden van D66 zullen ook samen met een aantal geïnteresseerde raadsleden van andere fracties donderdag 14 januari een bezoek brengen aan een schakelstation van gelijke grootte als in Gorssel gepland staat.

Mocht u met fractieleden van D66 van gedachten willen wisselen of nog iets kwijt willen over dit onderwerp, dan kunt u woensdag 13 januari aanschuiven in De Roskam in Gorssel vanaf 20.00 uur.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn daar naartoe te komen, of deze uitnodiging te laat lezen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Marleen van der Meulen, tel. 0575-494914.

Gorssel, 11 januari 2016

aa

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends