Laatste nieuws

Schilder- en tekenles in Gorssel

Wie wil leren schilderen of tekenen of eindelijk dat ene portret eens af wil maken, kan terecht bij Grada Buren. In haar nieuwe atelier aan huis, Atelier No. 15 in Gorssel, geeft Grada les aan beginners en gevorderden. 

Gerichte opdrachten
Grada1 kleinGrada Buren in haar atelier in GorsselGrada werkt met gerichte opdrachten, en kijkt daarbij naar het individuele ontwikkelingsproces van haar cursisten. Deelnemers leren door vooral veel te maken en het werk regelmatig gezamenlijk te bespreken, aan de hand van beeldende elementen zoals lijn, vorm, vlakverdeling en kleur. Er wordt getekend of geschilderd naar waarneming (bijvoorbeeld een bloemstilleven), van een foto of - met mooi weer - buiten. Daarbij worden verschillende materialen gebruikt, zoals houtskool, inkt, potlood, acrylverf, gouache en verf.

Cursus
Grada2 kleinDe cursus wordt gegeven in twee blokken. Blok 1 loopt van oktober tot februari 2019 (15 lessen) en blok 2 loopt van maart tot juni 2019 (15 lessen). Lestijden zijn op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Een blok van 15 lessen kost € 225. Opgave voor één blok is ook mogelijk. Gemiste lessen kunnen in overleg worden ingehaald. 
Verf (schoolkwaliteit) en kwasten zijn altijd beschikbaar in het atelier. Papier (verschillende soorten) zijn te koop. Een eigen tekenblok met wat steviger papier is wel handig om mee te nemen. 
Atelier No. 15 bevindt zich aan de Ketenbosweg 17, 7213 WB, Gorssel.

Introductieles
Voor wie wil kijken of de cursus iets voor hem of haar is, is er op maandagavond 24 september 2018 een introductieles van 19.30 tot 22.00 uur. Grada zorgt tijdens deze introductieles voor alle materialen. Voor vragen, opgave of deelname voor de introductieles: tel. 06-14374803 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 26 augustus 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends