Laatste nieuws

Schilderijen in hal Trefpunt weer gewisseld

Onlangs werden de schilderijen in de hal van het Gorsselse Trefpunt vervangen door andere exemplaren. Het is At Flierman, die deze tentoonstellingen verzorgt, weer gelukt om een kunstschilder te vinden die haar werk beschikbaar wilde stellen.

Zelfportret Hermien kleinZelfportret Hermien KoeslagDe komende maanden hangen er schilderijen van Hermien Koeslag uit Laren. Al op de lagere school bleek dat Hermien tekenen niet alleen leuk vond maar het ook aardig goed kon. Op de middelbare school deed ze examen in tekenen. Uiteindelijk begon ze rond 2000 pasteltekeningen te maken om enkele jaren later te gaan werken met acrylverf en olieverf. Om haar techniek te verfijnen, met name om wat ‘losser’ te schilderen, zit ze sinds 2018 op een onlinecursus. Vaak schildert Hermien portretten, ook in opdracht, maar het afbeelden van dieren heeft haar voorkeur. Daarvan hangen bij ’t Trefpunt meerdere prachtige voorbeelden. Ze werkt hoofdzakelijk vanaf foto’s die ze bij voorkeur zèlf maakt zodat ze ook een stukje van de persoonlijkheid van de geportretteerde in het schilderij te kan verwerken.

De schilderijen hangen de komende maanden in de hal van ’t Trefpunt en zijn alle te koop, de prijzen zijn aan de zijkant van de schilderijen aangegeven.

Voor nadere informatie is Hermien te vinden op Facebook.

 
Gorssel, 1 september 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends