Laatste nieuws

Schrijf mee met het Groot Dictee

Op zaterdag 2 november 2019 wordt door NPO Radio 1 de tweede radio-editie van het Groot Dic­tee der Nederlandse Taal opgenomen en live via radio en internet uitgezonden vanuit de Biblio­theek Zutphen. 
GrootDictee kleinMeeschrijven met het Groot Dictee, op 2 november 2019 in de bieb in GorsselTwintig prominenten en twintig deel­nemers van het radio­programma de Taal­staat gaan de strijd aan om het dictee zonder fouten op te schrijven. De woorden en zinnen voor het dictee komen van schrijver en taal­kundige Wim Daniëls. Frits Spits presenteert de uitzending en Gerdi Verbeet, oud-voorzitter van de Tweede Kamer, leest het dictee voor. De uit­zending is van 11.00 tot 13.00 uur.

Meeschrijven
Gorsselnaren kunnen ook meeschrijven. Niet in de Bibliotheek Zutphen, maar in de Bibliotheek Gorssel. Er is plaats voor maximaal twintig deel­nemers. Je kunt je telefonisch opgeven bij de bieb via tel. 0575-512926 of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ‘locatie Gorssel’ aan. Na opgave volgt een mail met verdere informatie.
Meeschrijven kan ook in Het Hart in Eefde, onder dezelfde voorwaarden.


Gorssel, 10 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends