Laatste nieuws

Schrijfcursus en schrijfcoaching

SchrijfcursusNijman 001 kleinSchrijfcursus 'Over de schreef' en schrijf­coaching bij Lia Nijman

Lia Nijman, auteur, kunstenaar en docent creatieve ontwikkeling begint weer ‘live’ met haar schrijf­cursus ‘Over de Schreef’. Ook biedt ze, als creatief schrijfcoach, persoonlijke hulp bij het schrijfproces.

Schrijfcursus ‘Over de schreef’
‘Over de schreef’ is bedoeld voor iedereen die zijn of haar schrijftalent verder wil ontwikkelen. De cursus wordt gegeven op vijf maandag­middagen van 13.30 tot 15.30 uur, te beginnen op 13 september 2021. Er is plaats voor maximaal vijf cursisten en er is voldoende afstand tijdens de bijeenkomsten. Lia Nijman verzorgt de lessen bij de Creatieve Academie Nederland, Dortherdijk 12 in Joppe. Opgave via: www.creatieveacademienederland.nl.

Schrijfcoaching 
Bij de Creatieve Academie Nederland worden niet alleen schrijf­cursussen gegeven, het is vanaf half september ook weer mogelijk om persoonlijk gecoacht te worden in het schrijven. 
Schrijfcoaching is bedoeld voor die mensen die een boek (verhalen, gedichten, roman) willen schrijven en daar wat ondersteuning bij nodig hebben. Dat kan met het schrijven zelf zijn, maar ook met de planning, de structuur, de verhaal­lijn en hoe je een boek kunt (laten) uitgeven.
Lia Nijman is naast auteur en kunstenaar tevens schrijf- en loopbaan­coach. Ze heeft verschillende boeken op haar naam staan en weet wat erbij komt kijken om een boek uit te (laten) geven. Lia: “Voor veel mensen die graag een boek willen schrijven valt het schrijf­proces tegen. Het zou jammer zijn als zo’n project dan in een la belandt”. Met schrijf­coaching bepaal je zelf hoe vaak je je coach nodig hebt. Het kan tweewekelijks zijn of je kunt het beperken tot een paar besprekingen die je gedurende het schrijfproces op gang houden. Lia Nijman: “Het is fijn om iemand te hebben die verstand van zaken heeft en er helemaal voor jou is”.
Interesse? Kijk voor meer informatie op www.creatieveacademienederland.nl.


Gorssel, 2 september 2021

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends