Laatste nieuws

Scouting de Kompasnaald vervangt vloer clubhuis

De scouts van de Kompasnaald hebben ongeveer 30 jaar tegen de oude vloer aangekeken. Hoog tijd dus voor een frisse look! Dat was een hele klus, maar het is gelukt.

Scouting VloerPrachtige nieuwe vloer in het clubgebouw van scouting de KompanaaldEen speciale commissie (Petra, Corinde en Marian) heeft het tot in de puntjes voor­bereid. Natuurlijk moest de oude vloer eruit worden gehaald. Dat ging heel makkelijk, met een beetje trekken kwam het gelukkig los. De oude vloer werd na jaren lang dienst te hebben gedaan afgevoerd naar de stort. Dan stonden alle meubels en andere spullen er nog. Deze zijn met hulp van ouders en leiding op aanhangers gepakt en voor een week elders neergezet.

Grobo vloeren uit Deventer kon nu zijn gang gaan in het lege clubhuis. Eerst werden de vloeren geëgaliseerd en die moesten uitharden. Lijm erop en daarna kon het leggen van de nieuwe vloer echt beginnen. De gang, de keuken, en de lokalen van de welpen, de scouts en de junioren werden allemaal in dezelfde week gelegd. De mannen van Grobo vloeren hebben hard gewerkt. En het resultaat is prachtig geworden.

De scoutinggroep is erg blij met de nieuwe vloer en bedankt iedereen die geholpen heeft met uitruimen en natuurlijk het terugzetten van alle spullen van de aanhangers in het scoutinggebouw. De vloer is voor een deel betaald met de opbrengst van de jaarlijkse rommelmarkt. Dus ook iedereen die deze markten heeft bezocht wordt bedankt.
De ruimtes worden tijdens de zomermaanden verhuurd, maar daarvoor hopen de scouts nog gebruik te maken van de nieuwe vloer.
De nieuwe vloer zal geopend worden op 13 juli a.s. tijdens ‘ Heel de Kompasnaald bakt ‘ in het clubhuis onder belangstelling van de ouders van de leden.

Wil je ook eens een kijkje nemen op scouting dan ben je welkom op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur aan de Kwekerijweg 3 te Gorssel. Kan je meteen de nieuwe vloer zien!
 

Meer informatie: www.scoutingkompasnaald.nl 

 
Gorssel, 18 juni 2019

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends