Laatste nieuws

Scouting: iets voor jou?

Broodjes bakkenJPGScouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald uit Gorssel hebben ruimte voor nieuwe leden en daarom houden zij op zaterdag 31 januari 2015 een ‘vriendjes- en vriendinnetjes’ middag. Jongens en meisjes uit Gorssel, Epse, Harfsen en omgeving zijn van harte welkom om mee te doen tijdens het uitdagende programma.

Al 70 jaar jong
Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald bieden al bijna 70 jaar een fijne vrijetijdsbesteding aan jeugd en jongeren. In september wordt dit groots gevierd met een jubileumfeest samen met leden en oud-leden. Dat de Scouting al 70 jaar een begrip is in Gorssel wil niet zeggen dat Scouting ouderwets is, integendeel! Het gebruik van bijvoorbeeld GPS en digitale speurtochten geven aan dat óók Scouting met zijn tijd is meegegaan.

Vuur maken zonder risico
Vuur maken
Maar natuurlijk staan veel bijeenkomsten nog steeds in het teken waarmee Scouting bekend is geworden. Denk hierbij aan primitief koken, houthakken, vuur maken, hutten bouwen, vlot varen, hiken en ga zo maar door. Naast dergelijke programma’s wordt ook aandacht besteed aan het leren omgaan met risico’s (die bijvoorbeeld ontstaan bij het maken van een vuurtje), EHBO en milieu.

Voor de ouders|
Is uw zoon of dochter avontuurlijk en houdt hij/zij wel van een uitdaging? Dan is hij/zij van harte welkom tijdens de ‘vriendjes- en vriendinnetjes’ middag. Deze middag wordt er onder andere vuur gemaakt, er worden broodjes gebakken en er worden allerleil leuke spelletjes gedaan.
De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur en is bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. Opgeven is niet nodig. Adres: Kwekerijweg 3-5, Gorssel.

Informatie
Meer informatie over de Gorsselse Scoutinggroepen? Kijk dan op www.scoutinggorssel.nl of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook contact opnemen met de teamleider van de welpen (IJsselgroep), Rudy Brummelman (06-53 952 888).


Gorssel, 21 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends