Laatste nieuws

Scouting IJsselgroep start nieuw seizoen

Op zaterdag 27 augustus 2022 begint het nieuwe sei­zoen bij Scouting IJssel­groep. Dan zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te onder­nemen, waarmee ze worden uit­gedaagd zich persoonlijk te ont­wikkelen. Scouting IJssel­groep nodigt jongens en meisjes uit om drie keer vrij­blijvend te komen kijken op 27 augustus en 10 en 17 september. 

Zomerkampen
ScoutingSeizoen kleinTijdens de zomer­stop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten. Leden hebben op verschillende plekken deel­genomen aan een zomerkamp of zomer­activiteit. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar), scouts (11 t/m 15 jaar) en explorers (15 t/m 18 jaar) waren te vinden in Gaanderen. Zij hebben daar aan uit­dagende activiteiten mee­gedaan, zoals tokkelen in een klimbos, zwemmen en een spannende nacht­dropping. Enkele stam­leden waren actief tijdens een groot zomer­kamp in Zeewolde, met maar liefst 5000 andere scouts. En als klap op de vuur­pijl namen veel scouts op 18 en 19 augustus deel aan Hutten­dorp 2022 of hielpen er als vrijwilliger.

Leuke activiteiten
Gedurende het komende seizoen organiseren de vrijwillige leiding­gevenden weer veel leuke activiteiten voor de verschillende leeftijds­groepen. De activiteiten zijn heel divers. Van een dagje zeilen met een andere scouting­groep tot een outdoor escaperoom. Maar ook pizza’s bakken in een hout­gestookte oven, de Airborne Wandel­tocht in Oosterbeek, vuur maken en koken op primitieve wijze en weekend­kampen staan op het programma.

Laat je uitdagen
Kun je tegen een stootje en spreken de activiteiten die hierboven staan opgenoemd je aan? Ga dan eens kijken bij Scouting IJssel­groep aan de Kwekerij­weg 5 in Gorssel. Je mag drie keer gratis komen ‘proef­draaien’. 
Kijk voor meer informatie op: www.scouting-ijsselgroep.nl/kijken.


Gorssel, 25 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends