Laatste nieuws

Scoutingseizoen weer van start

Op zaterdag 26 augustus 2023 begint het nieuwe sei­zoen bij Scouting IJsselgroep. Scouting is een kans voor jongeren om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben in de buitenlucht. Scouting IJsselgroep nodigt jongens en meisjes uit om drie keer gratis en vrijblijvend te komen kijken op 26 augustus en 9 en 16 september, van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie over scouting vind je op de website: www.scouting-ijsselgroep.nl/kijken.

Leuke en uitdagende activiteiten
ScoutingStJoris2022 kleinLeuke en leerzame activiteiten bij Scouting (St Jorisdag 23 april 2022)Komend seizoen organiseren vrijwilligers weer veel leuke en uitdagende activiteiten, zoals kampen, hikes, de Airborne Wandel­tocht en uitdagende spellen. Tijdens deze activiteiten zullen de scouts samenwerken, creativiteit tonen en nieuwe dingen leren. Ook leren ze  omgaan met uitdagingen en moeilijk­heden, wat bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Koffiemomentje
Voor belangstellenden (ouders, buren, mensen uit het dorp) wordt daarnaast een koffie­momentje georganiseerd. De eerste twee koffie­momentjes vinden plaats op 26 augustus en 30 september om 16.00 uur.
Gastheer Rudy en gastvrouw Diana: “Het doel is een laag­drempelige manier om kennis te maken met de vereniging. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons terrein, onze groep, ons gebouw of gewoon zin heeft in koffie. Met vragen kun je uiteraard bij ons terecht!”.

  
Gorssel, 13 augustus 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends