Laatste nieuws

Scoutingwedstrijden in Gorssel

Afgelopen weekend waren er scouting­­wedstrijden in Gorssel waar diverse groepen uit de omgeving aan deelnamen. Ook de Gorsselse groepen Kompasnaald en IJsselgroep waren van de partij en het tenten­kampement was opgesteld in het bos tussen hun club­gebouwen. Het was een mooi weekend met veel verbinding tussen de deelnemende groepen.

Scoutingwedstrijden aandenken kleinDe deelnemers kregen een aandenken, gemaakt door Frank Bloemendaal uit Vorden.Studio Grimm kwam naar de Gorsselse bossen op zoek naar een groep scouts om een nieuwe sprookjes­film mee op te nemen. De groepen moesten zich bewijzen op gebied van technieken, kamperen, koken, op hike en veel spelen en posten op gebied van sprookjes en film. De regisseur werd ontvoerd en de scouts moesten aanwijzingen verdienen om erachter te komen wie hem ontvoerd had. Gelukkig werd hij na betalen van losgeld weer vrijgelaten.

Van Kompasnaald deden zes scouts mee, waarvan vier nog niet eerder hadden meegedaan met dit soort wedstrijden. De HHW groep uit Voorst mocht het wisselschild mee naar huis nemen en zij mogen naar de landelijke wedstrijden. DGA Vorden werd tweede, KDG uit Zutphen derde. De scouts van Kompasnaald behaalden een mooie vierde plaats. Mooi gedaan Jasmijn, Bregje, Yara, Anna Rosa, Danique en Jordan van de Kompasnaald. IJsselgroep Gorssel werd vijfde, JvR Eefde zesde en WW Lochem zevende.

  

Gorssel, 17 april 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends