Laatste nieuws

Scoutopia in Gorssel

Flyer Scoutopia-1 klein

Speurtocht om 1 maart 2014
De middag draait om een verschrikkelijke gebeurtenis. De boomhut van Mowgli en Shanti is vernield! Natuurlijk willen zij graag weten wie het gedaan heeft, zodat het niet nog een keer gebeurt. Aan de kinderen de taak de dader op te sporen. De kinderen lopen een route waar ze onderweg allemaal figuren uit het Jungleboek tegenkomen. Bij deze figuren kunnen ze een aanwijzing verdienen door een opdracht goed uit te voeren. De opdrachten staan allemaal in het teken van overleven in de jungle. Als ze uiteindelijk bij alle posten langs zijn geweest hebben zij, als het goed is, genoeg aanwijzingen om de dader (of daders) aan te wijzen!
De activiteit is bedoeld voor alle kinderen tussen 6 en 11 jaar uit Gorssel, Epse, Harfsen en omstreken. De middag, die om 13.00 uur begint bij Den Oldenhof in Gorssel, zal rond 16.00 uur op het veldje achter de Roskam afgelopen zijn. Voorwaarde is dat met ieder groepje tenminste één volwassene meeloopt (18+).

Survival op 8 maart 2014
De week erna, op 8 maart, nodigt Scouting weer iedereen uit om op het eigen terrein aan de Kwekerijweg 5 om 14.00 tot 16.00 uur mee te doen met het programma. De middag zal opnieuw in het teken staan van survival. Er worden dan hutten gebouwd en een vuur gemaakt. Deelname is voor beide dagen gratis. Durf jij de uitdaging aan?
Kijk voor meer info op www.scouting-ijsselgroep.nl/activiteiten. Vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 19 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends