Laatste nieuws

Seizoensopening ‘t Trefpunt

Op 31 augustus 2018 van 17.00 tot 20.00 organiseert ‘t Trefpunt in Gorssel zijn seizoensopening. Met clinics, demonstraties en presentaties laten verschillende verenigingen, clubs en huurders zien wat ze in huis hebben, zodat zichtbaar wordt wat ’t Trefpunt allemaal te bieden heeft.
Speciale gast is oud-wielrenner Gert Jakobs.

Programma (voorlopig)
Jakobs Gert kleinOud-wielrenner Gert JakobsHet (voorlopige) programma biedt onder meer een clinic karate, waarbij duidelijk wordt dat karate ook een levenskunst is. Ook andere sportieve activiteiten worden gedemonstreerd en toegelicht, zoals training bij Sneeuwfit Zutphen, zaalvoetbal, tafeltennis, het aanbod bij de Fitness Factory, volleybal, Base4Dance en yoga en pilates bij Yoin. Verder presenteren muziekvereniging De Harmonie Gorssel Eefde, Filmgroep het Accent, de Klaverjasclub en iPad4Senior zich.En uiteraard kunnen de faciliteiten van Graaf Jantje kinderopvang worden bezichtigd.  

Speciale gast
Als speciale gast is oud-wielrenner en TV-persoonlijkheid Gert Jakobs uitgenodigd. Hij zal rond 18.30 uur een presentatie verzorgen, waarbij hij op de zijn bekende, humorvolle wijze zijn ervaringen als meesterknecht bij onder meer de Tour de France met de bezoekers zal delen. Daarbij komen ook zaken als omgaan met tegenslagen, samenwerking, respect en waardering aan de orde. Beslist van meerwaarde voor iedereen die iets met sport heeft!
Het definitieve programma volgt nog, maar de datum 31 augustus 2018 kan alvast genoteerd worden.


Gorssel, 30 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends