Laatste nieuws

Selfiewedstrijd bij stembureaus in de gemeente Lochem

VantErve FotoAM22-1-14 klein"Het was even wat werk om 473 brieven te ondertekenen, maar dat doe ik dan ook graag voor een belangrijke zaak. In vrijwel elke kern in onze gemeente zijn jongeren met stemrecht de kleinste groep. Toch neemt de gemeenteraad veel besluiten die hun leefomgeving aangaan. Denk aan gezondheid, veilige deelname aan het verkeer, het tegengaan van werkloosheid of mogelijkheden om de sporten en te ontspannen”, aldus Van ’t Erve.

Selfie-wedstrijd
Met een op social media gepubliceerde selfie moeten de jongeren laten zien dat ze een stembureau bezoeken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Door mee te doen aan de selfie-wedstrijd kunnen jongeren zichtbaar maken dat zij zich betrokken voelen en dat zij in onze gemeente gehoord willen worden. Ze kunnen er bovendien een leuke prijs mee winnen: een gezellige, verzorgde avond uit in Schouwburg Lochem met drie vrienden of vriendinnen.

Hoe gaat het in zijn werk?
#LochemKiest is de hashtag in de social media in aanloop naar en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Lochem. Op 19 maart delen de jongeren hun selfie via@GemLochem met de hashtag #LochemKiest. Heeft Facebook de voorkeur, dan plaatsen ze hun portret op tijdlijn van de gemeente Lochem in combinatie met #LochemKiest. De burgemeester maakt de winnaar uiterlijk 26 maart bekend via Twitter (@GemLochem en @SvtE) en de Facebookpagina van de gemeente.


Gorssel, 28 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends