Laatste nieuws

Semper Fidelis viert 50-jarig jubileum

De Gorsselse Landelijke Rijvereniging & Ponyclub Semper Fidelis bestaat in 2023 vijftig jaar. Dat wordt in het weekend van 8, 9 en 10 september 2023 gevierd met een receptie op vrijdag 8 september en een feestelijk pro­gramma op zaterdag 9 en zondag 10 september. Iedere belang­stellende is welkom op de receptie en bij het feest op zaterdag en zondag. Wie aan­wezig wil zijn bij de receptie en/ of mee wil doen met het programma op 9 en 10 september moet zich wel van te voren aanmelden.

De vereniging
Logo Semper zonder cirkel 2 kleinPrachtig gelegen aan de Amelterweg bevinden zich de Prinse­hallen, de accommodatie van de Landelijke Rijvereniging & Ponyclub ‘Semper Fidelis’. Een actieve vereniging met jaarlijks veel verschillende wed­strijden voor zowel paarden als pony’s. 
Semper Fidelis programma kleinSemper Fidelis werd op 23 september 1973 opgericht. De eerste stappen werden gezet op een terrein aan de Elfuurs­weg in Gorssel. Gedurende de winter­periode weken de ruiters uit naar manege De Prins aan de Flierder­weg in Gorssel. In 1985 werden de activiteiten van deze manege gestaakt en kon Semper Fidelis de accom­modatie huren. In 2000 werd aan de Flierderweg een eigen binnen­rijhal in gebruik genomen en in 2002 kwam er een tweede hal bij. Naast de reguliere spring- en dressuur­lessen organiseert Semper Fidelis tijdens het indoor­seizoen (1 oktober tot 1 april) verschillende wed­strijden. 

Jubileumviering
Om het 50-jarig bestaan te vieren is er op vrijdag 8 september 2023 in de kantine van Semper Fidelis een receptie van 16.00 tot 20.00 uur voor (oud)­leden en alle vrienden van en betrokkenen bij de rij­vereniging. De receptie wordt afgesloten met een bijzondere paarden­show in de rijhal.
Voor 9 en 10 september 2023 heeft Semper Fidelis een programma samen­gesteld waarbij alle facetten van de vereniging gepresenteerd worden: met dressuur- en cross­lessen, vrij springen en spelletjes met paard of pony (‘Lol met je knol’). Ook verzorgen honden­school Dogwise en Menvereniging Achter ‘t Peerd tussen de middag show­nummers. 
Zie de afbeelding hiernaast voor het gedetailleerde jubileumprogramma.

Aanmelden
Wie aanwezig wil zijn bij de receptie op 8 september wordt gevraagd zich vóór 20 augustus aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Leden en niet-leden kunnen zich kunnen op­geven voor de lessen/activiteiten op 9 en 10 september 2023. Deelname is gratis voor zowel leden als niet-leden, maar gaat wel op basis van ‘vol is vol’, dus wie het eerst komt, het eerst maalt. Geef je vóór 28 augustus op via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarbij svp precies aan welke les en/of aan welke activiteit je mee wilt doen.

Landelijke Rijvereniging & Ponyclub Semper Fidelis
Amelterweg 6A
7213 BD Gorssel
Website


Redactie Gorssel.nl
4 augustus 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends