Laatste nieuws

Seniorenmiddag in ‘t Trefpunt

Zorgcoördinator Joke Lubberdink nodigt alle senioren van Gorssel uit voor een gezellige en informatieve middag in ’t Trefpunt op donderdag 24 maart 2022.

Joke kleinJoke LubberdinkJoke was tot twee jaar geleden een van de fysio­therapeuten van praktijk Den Oldenhof. Ze is begin dit jaar begonnen met haar activiteiten als zorg­coördinator. In die functie zorgt zij voor een laag­drempelige verbinding tussen inwoners en algemene (formele of informele) voorzieningen. Ze bezoekt ouderen, schakelt hulp in of sluit zaken kort met vrijwilligers van bestaande activiteiten, in samenwerking met andere instanties, zoals Stichting Welzijn Lochem.
In haar nieuwe functie is Joke voortvarend aan de slag gegaan en heeft nu dus het initiatief genomen voor een seniorenmiddag. “Na twee jaar corona mogen we weer samenkomen en die mogelijkheid wil ik graag zo snel mogelijk benutten. Daarom nodig ik alle senioren van harte uit voor een gezellige middag.”

Gezellig en informatief
Het wordt een samenzijn met veel informatie over alle activiteiten die weer opstarten in ons mooie dorp. Er is een muzikaal optreden van twee Gorsselse dames om er een echt feestje van te maken.

De bijeenkomst is in 't Trefpunt op donderdag 24 maart van 14.30 tot 17.30 uur. Toegang is gratis.
Graag vooraf aanmelden, dan staat er voor iedereen een stoel klaar.
Aanmelden kan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de Jumbo in de bus van SWL.
Heeft u vervoer nodig dan graag bellen: 06-10004084

 
Gorssel, 3 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends