Laatste nieuws

Seniorensoos: iedere week spelletjes en bijpraten

Gezelligheid staat voorop tijdens de wekelijkse senioren­soos op donderdag­middag. De deelnemers kunnen meedoen met allerlei spelletjes, maar gezellig koffiedrinken, wat keuvelen en kennismaken met anderen is misschien wel het meest belangrijk.

Seniorensoos30 6 22 1 kleinIn de grote (en heerlijk koele) zaal van 't Trefpunt wordt koersbal gespeeld en gebridgedDe eerste bijeenkomst was op 24 maart j.l.  en het initiatief is goed aan­geslagen. Meestal zijn er zo'n 25 bezoekers. Die kunnen sjoelen, bridgen of koers­ballen en ook tafel­spelletjes zoals rummikub zijn populair.
De bijeenkomsten zijn iedere donderdag in ’t Trefpunt van 14.30 tot 16.30 uur. Ook in de vakantie­periode gaat de senioren­soos gewoon door. Alleen zijn in verband met sluiting van ’t Trefpunt de bijeen­komsten van 21 en 28 juli en van 4 en 11 augustus in de Brink bij de kerk.
Deelname is gratis en zelfs de koffie en drankjes zijn gratis dankzij een donatie van het Oranjefonds.

Seniorensoos30 6 22 2 kleinOok tafelspelletjes zijn populairZorgcoördinator voor Gorssel Joke Lubberdink en haar team ontvangen de gasten, zetten alle spellen klaar en zorgen dat alles goed verloopt. Voor mensen die niet zelf kunnen komen wordt vervoer geregeld. Soms organiseert het team een uitstapje. “Binnenkort is er een leuk uitstapje met een boot, dus hou Gorssel.nl in de gaten!” aldus Joke.

Nadere informatie bij Joke Lubberdink, tel 06-10004084 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Gorssel, 30 juni 2022

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends