Laatste nieuws

Septemberfest als opvolger van Gorssel Huilt

Stichting IJsseljazz en Carnavalsvereniging de Gorsselnarren gaan aan de vooravond van IJsseljazz een groot feest houden op het Nijverheidsplein: het Septemberfest, geïnspireerd op het traditionele Oktoberfest in München. Zaterdag 7 september 2019 is de eerste editie.

SeptemberfestTransHet Nijverheidsplein wordt in stijl ingericht met lange bier­tafels. Bier is er in pullen van een halve liter, op het menu staan braad­worsten en natuurlijk zal er ook Duitse muziek zijn, waarvoor onder meer de band Reeper­bahner Stimmung­­macher, zangeres Caro (Helene Fisher Double) en het duo Party Kryner zullen zorgen.

Door Gorsselnaren, voor Gorssel­naren
Septemberfest Gorssel is een samen­werking tussen Stichting IJsselJazz en Carnavals­vereniging de Gorsselnarren. Bart van der Meij, voorzitter van de Stichting IJsseljazz en Arno Bruin voorzitter Gorssel­narren: “September­fest Gorssel is een feest­avond voor alle Gorsselnaren en natuurlijk ook de omliggende dorpen Epse, Harfsen, Laren, Almen en Eefde. Zoals Gorssel Huilt dat ook was op de avond voorafgaand aan IJsseljazz. Wij gaan er samen weer een gezellig feest van maken. Voor jong en oud.”

Tickets
De deuren gaan op 7 september om 20.30 uur open. Kaarten zijn vanaf juli verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Early birds betalen € 7,50 per kaartje, in de voorverkoop kosten ze € 10,- en op de avond zelf € 12,50.
  

Liefhebbers kunnen Septemberfest Gorssel volgen op Facebook en op Instagram 

  
Gorssel, 26 mei 2019

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends