Laatste nieuws

Sfeer in het Openluchttheater Gorssel

Angelique2Het publiek in het Openluchttheater Gorssel beleefde zaterdag een heerlijke zomeravond met Angelique Wardenier, die met haar mooie stem klassiek en Nederlandse liedjes zong. Of ze Ave Maria zong of Oh Sole Mio, Het Dorp of een Stekkie van de Fuchsia, het maakte niet uit. Iedereen genoot van haar vlotte presentatie en haar uitstraling.

Angelique6Angelique is een sopraan die heel veel werk maakt van de sfeer die ze over wil brengen, mensen betrekt in haar optreden en door regelmatige wisseling van haar garderobe steeds weer verrast. Haar prachtige jurken maakten indruk, achter de coulissen stond haar moeder klaar om te helpen met het verkleden, haar vader en haar partner waren verantwoordelijk voor het geluid.
Angelique4Mensen zongen mee, al dan niet samen met Angelique, zij zocht het publiek steeds weer op en creëerde zo een bijzondere sfeer.
Iedereen bleef geboeid zitten en was blij met de toegift die ze gaf na afloop van de voorstelling. Met ‘Adieu mein kleiner Gardeoffizier’ werd deze avond in prachtige stijl afgesloten.
  

Gorssel, 9 juli 2018

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends