Laatste nieuws

Shinen aan de IJssel

Zondag 20 november j.l. stond Vocalgroup No Romeo's uit Gorssel tweemaal voor een vrijwel uit­verkochte zaal in MIMIK, het nieuwe theater aan de IJssel in Deventer. Buiten was het regenachtig, maar binnen was het droog en gaf de groep een fonkelende show. Na afloop werden de zangeressen overladen met complimenten uit het publiek. Na drie jaar zagen zij weer een 'echte' No Romeo's-show, waar het plezier uiteraard vanaf spatte.

NoRomeosMiMik1 kleinNo Romeo's gaf een fonkelende show in het nieuwe MIMIK theater in Deventer. Foto's Marcel de GraafEr was een mooie afwisseling tussen snelle up tempo nummers als 'Shake it of' en 'Faith' en wat meer ingetogen muziek zoals het a capella gezongen 'Run to you'. Tussen­door werden persoonlijke verhalen verteld, waardoor het publiek in verbinding kwam met de persoonlijke levens van de leden en de dirigent. De groep heeft onder leiding van Christoph Mac-Carty een mooie groei door gemaakt en was blij dit in vol ornaat te kunnen tonen.

NoRomeosMiMiK2 kleinWilt u niets missen van No Romeo's? Wordt dan vriend van No Romeo's via het inschrijf­formulier op de website. Ook boeken voor een prive concert of evenement is uiteraard mogelijk.
 

 

Gorssel, 27 november 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends