Laatste nieuws

Shockwavetherapie bij Fysiopraktijk de Boer & de Jonge

Fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge in Gorssel biedt patiënten de mogelijkheid van shockwave therapie, aanvullend op een reguliere fysiotherapie­behandeling. Shockwave­therapie kan uitkomst bieden voor mensen die al langere tijd last hebben van klachten als rug-, schouder- en nekpijn, hielspoor, een tennis­elleboog of pees­ontsteking.

FysioDeBoer kleinShockwavetherapieKarien de Boer: “We merken dat patiënten vaak al van alles hebben geprobeerd om van hun pijn­klachten af te komen. Voor sommige klachten kan shockwave­therapie daadwerkelijk verschil maken. Wij zijn er dan ook erg enthousiast over.”
Bij shockwavetherapie wordt de pijnlijke plek behandeld door krachtige trillingen die de eigen herstel­kracht van het lichaam activeren. In gemiddeld vier behandelingen nemen de meeste klachten af en zelfs verkalkingen kunnen voorgoed verdwijnen.

Shockwavetherapie is onderdeel van een reguliere fysiotherapie­sessie en wordt als zodanig gedeclareerd. Fysiotherapie valt niet onder de basis­verzekering maar kan met een aanvullende polis worden vergoed.

De praktijk van De Boer en de Jonge is gevestigd in de Nijverheidstraat en is telefonisch bereikbaar op nummer 0575-493473 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gorssel, 13 oktober 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends