Laatste nieuws

Sing Inn Dorth met veel blije gezichten

Zaterdag 29 november brandde er een gezellig houtkacheltje in het Lagerhuys van de Vlinderhoeve. Het was een onderdeel van het pub-decor dat zo typerend is tijdens het Sing Inn Dorth, een oergezellig songfestival dat Camping de Vlinderhoeve jaarlijks rond deze tijd organiseert. Het was dit jaar al weer de achtste editie.

Grote diversiteit
SingInnGR 1Er was een goede opkomst en de vierhoofdige jury had de zeer moeilijke taak het geheel in een goede volgorde te plaatsen. Er werd een grote diversiteit aan nummers ten gehore gebracht: ballads, singer-songwriter, feestnummers en een paar zeer gevoelige eigen nummers. Vooral het nummer Dement, dat werd gebracht door Henk Veenendaal uit Gorssel, scoorde een scherp luisterend publiek.

SingInnGR 6Pure, winnaar van Swing Inn Dorth 2014.
Klik op een foto voor vergroting en voor meer foto's.
Er was na afloop een karaoke gepland, maar hier ontbrak de tijd voor. De winnende act, Nobody's Perfect, van de groep Pure bracht het nummer na het prijzenceremonieel nog eens ten gehore en hierna liep de klok al aardig richting middernacht.

CD-opname
Pure krijgt van de organiserende Vlinderhoeve, een cd-opname aangeboden bij M-Works in Enschede. Een tweede prijs was voor Cleo Vlogman met Addicted to You en derde werd het prachtig, tweestemmig gezongen nummer, van de Hummingbirds: Worried Minds.

Dinerbon
SingInnGR 4De aanmoedigingsprijs ging naar Kimberly Tragter met het nummer 'de Italiaan' van Marianne Weber. Zij kreeg van de organisatie een dinerbon voor een etentje bij het Bosrestaurant Joppe. Het hele ceremonieel werd overgoten met een saus van prachtige bloemen die beschikbaar was gesteld door Flora-Inn, met winkels in Bathmen en Gorssel.


Gorssel, 30 november 2014

aa

bb

cc

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends