Laatste nieuws

Sinterklaas komt weer naar Gorssel

Vanaf 18 november is Sinterklaas weer in het land, groot feest voor jong en oud dus. Op dé dag, dus dinsdag 5 december, komt hij over de IJssel naar Gorssel. Met pieten natuurlijk. Iedereen is welkom om het gezelschap op te halen en het feest bij Den Oldenhof mee te vieren.

Programma
Sint2022 PK kleinSinterklaas komt aan in Gorssel, 2022De boot met Sinterklaas en de pieten meert rond 9.00 uur aan in de buurt van de veer­steiger. De kinderen van de Vuller­school zijn al vroeg in de ochtend opgewonden en klaar om het belangrijke bezoek op te gaan halen. Om 8.30 uur vertrekken ze vanaf school in een kleurrijke stoet naar de IJssel. De route gaat via de Hoofd­straat, Esdoorn­laan, Molen­weg en de Veer­weg. Iedereen kan aansluiten, zodat met elkaar een vrolijke optocht ontstaat. De kinderen mogen vooraan schitteren en volwassenen kunnen achteraan aansluiten.

Sint2022 PK2 kleinNadat Sinterklaas en de pieten voet aan wal hebben gezet gaat het hele gezelschap naar het dorp en komen ze rond 9.30 uur aan bij Den Oldenhof. Daar zal Sinterklaas vanaf het balkon kort de kinderen toespreken. Uiteraard is de burgemeester er ook bij. Dit belooft een feestelijk moment te worden. Het wordt een ochtend vol plezier, lachen en genieten.

Feest op de Vullerschool
Na de feestelijke aankomst bij Den Oldenhof wordt het feest voor de kinderen van de Vuller­school op school verder gevierd. Er wachten tal van verrassingen en activiteiten die de de kinderen veel vreugde zullen brengen.

De Sinterklaasviering wordt georganiseerd door de Ouderraad van de Vullerschool. "Wij kijken uit naar uw komst om samen met Sinterklaas en de pieten een geweldig feest te vieren in Gorssel!".

  
Gorssel, 6 november 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends