Laatste nieuws

Skiën of niet, sporten met Sneeuwfit kan altijd

De vereniging Sneeuwfit Zutphen en omstreken begint zaterdag weer met een nieuw programma. Er is een binnen­training in ’t Trefpunt en meerdere buiten­trainingen vanaf De Zessprong (restaurant De Zevensprong).

Sneeuwfit2 kleinTrainen met de vereniging SneeuwfitDe Vereniging Sneeuwfit Zutphen en omstreken geeft al 50 jaar trainingen als voor­bereiding op de winter­sport. Maar ook steeds meer niet-skiërs trainen bij de enthousiaste groep vanwege het uitgebreide aanbod. Er zijn verschillende binnen- en buiten­programma’s om fit te blijven of te worden. Het programma is gericht op het verbeteren van de algehele conditie, spierkracht, balans en stabiliteit. Daarbij kan iedereen trainen op zijn eigen niveau en in een ontspannen en aangename sfeer.

Het winterseizoen van Sneeuwfit start zaterdag 18 september 2021 en loopt door tot medio maart volgend jaar. Op die zaterdag starten er om 9 uur vier groepen vanaf De Zessprong: Walking, Nordic walking, hardlopen normaal tempo en hardlopen pittig tempo. Op maandagen om 18 uur is er een binnen­training in ’t Trefpunt, en op donderdagen vanaf 9 uur een combinatie van Snowwalk en Nordic Walking vanaf De Zessprong.
De trainingen duren steeds een uur.

Meer informatie en aanmelden op de website:  www.sneeuwfitzutphen.nl

 
Gorssel, 16 september 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends