Laatste nieuws

Snuffelschuur Loppis in 2022 voor het laatst open

In het buiten­gebied tussen Almen en Harfsen openden een paar vriendinnen twee jaar geleden een snuffel­schuur, ook wel genoemd ‘Loppis’ (Loppis is Zweeds en een af­korting van ‘loppmarknad: vlooien­markt). Op vrijdag 20 mei 2022 gaat Loppis weer open voor iedereen die van snuffelen en tweede­hands houdt. Er is van alles te vinden, zoals curiosa, vintage, speel­goed, (dames)­kleding, decoratie, accessoires, plantjes, bloem­potten, servies, glaswerk, keuken­gerei, schilderijen/prenten en nog veel meer. 

Laatste zomer
Loppis kleinMaar: tijdens de zomermaanden van 2022 zijn de schuur­deuren voor het laatst geopend.
Veel inwoners van Gorssel en omgeving wisten de weg naar de Broek­straat in Harfsen te vinden en daarom is het goed te weten dat er dus alleen in de zomer van 2022 nog ‘gesnuffeld’ kan worden. 
Lot en Esther: “Het zou super leuk zijn als we zoveel mogelijk spulle­tjes kunnen verkopen: bovendien gaat een deel van de opbrengst naar de stichting Because we Carry, die zich inzet voor kinderen en hun families in de opvang­kampen op Lesbos. 

Informatie
Loppis 1 kleinOpeningstijden in 2022 (voor het laatst) op de vrijdagen 20 mei, 10 juni, 1 juli, 26 augustus en 9 september, telkens van 10.00 tot 16.00 uur. Handig om te weten: parkeren graag nabij de oprit en er kan niet gepind worden. Loppis is te vinden aan de Broekstraat 19-B in Harfsen. 


Gorssel, 12 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends