Laatste nieuws

Soundwave en Wijnkooperij Klosters trotse sponsoren VV Gorssel

Met ingang van seizoen 2016-2017 zijn Soundwave en Wijnkooperij Klosters de nieuwe shirtsponsoren van de afdelingen JO11 en JO15. Hoewel beide sponsoren reeds bestaande sponsoren waren van onze vereniging, hebben ze dit jaar besloten om hun naam tevens te verbinden aan specifieke jeugdteams. 

VVGorssel shirtsponsor_SoundwaveNamens Soundwave was Stefan Westerbeek aanwezig om zijn ingelijste shirt in ontvangst te nemen. Soundwave heeft zich gespecialiseerd in de verhuur van licht, geluid en beeld voor grote en kleine evenementen, waaronder IJsseljazz.

VVgorssel shirtsponsor_KlostersVlak voor de wedstrijd van JO15-2 mocht Hilde van Ulden van Wijnkooperij Klosters de bloemen en ook een mooi ingelijst shirt in ontvangst nemen. Verbinden en samenwerken is de kracht van ondernemerschap en op deze belangrijke punten vullen VV Gorssel en Wijnkooperij Klosters elkaar uitstekend aan.

“Vanzelfsprekend zijn wij verheugd dat we ook deze sponsoren over een langere tijd hebben kunnen binden aan onze vereniging. Wij danken Soundwave en Wijnkooperij Klosters voor hun support en vertrouwen,” aldus een woordvoerder van VV Gorssel.
 

Gorssel, 7 december 2016

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends